Thema lezing ontgifting &
behandeling/test ziekten
door Roel Nuijt op aanvraag
Straling en electrosmog
Over het algemeen zijn mensen zich (nog)niet bewust van de schadelijkheid van electrosmog belasting. Dit komt mede omdat deze elektrische- en elektromagnetische velden niet direct door onze zintuigen kunnen worden waargenomen; ze zijn onzichtbaar, reukloos en niet tastbaar. Bovendien kan er een neiging bestaan om datgene wat we niet zien als niet-bestaand te beschouwen. Ook kan het zijn dat we bewust of onbewust de gevolgen hiervan niet onder ogen willen zien en het motto "wat niet weet wat niet deert" hanteren.

Deze electrosmog belasting wordt veroorzaakt door alle elektrische, -elektromagnetische, -en ioniserende straling uit door de mens vervaardigde apparatuur.
Denk hierbij aan: magnetrons, zonnebanken, Tl-buizen, adapters, waterbed verwarmer,  halogeenlampen, PC, computer monitoren, modems, WiFi, Wlan, slimme energie meter,  C2000 systeem, GPRS, GSM, -DECT telefoon, UMTS telefoons, televisie, internet -en radarstraalzenders, hoogspanningskabels/leidingen, stroomkabels/leidingen voor treinen, metro, trams, transformatiehuisjes, dynamo's bij motoren, ioniserende/röntgenstraling.

Enkele tips m.b.t. DECTtelefoons, gsm straling mobiel, draadloos internet, internet bellen en elektrische straling. Download de folder veilig bellen voor  kinderen met een mobiel

Een DECT telefoon in je huis kun je evrgelijken met een antennemast in je tuin op 10 meter afstand!
Er worden overal massaal DECT telefoons verkocht, afscherm materialen werken nauwelijks.
Het DECT basisstation heeft een puls straling van 100x per sec, 24 uur per dag en de telefoon heeft deze straling als u belt.  U doet er goed aan op een eko DECT plus aan te schaffen. Deze telefoon straalt veel minder soms tot 25%. U dient er rekening mee te houden, dat u ook last kan hebben van DECT en andere straling van uw buren, de beste oplossing is deze straling te neutraliseren met de Geomack.

Als u geen maatregelingen treft wordt alle straling opgelsagen in uw woning en in uw lichaam.
Eerst heeft u niets in de gaten en als u gevoelig bent, misschien wat hoofdpijn, tintelingen, band om het hoofd, moe etc. Op den duur is het mogelijk  afhankelijk van uw constitutie een ziekte te ontwikkelen. Gelukkig is er iets aan te doen.

GSM straling mobiel. Het belangrijkste is de SAR waarde, dit is het zendvermogen van de telefoon.
hoe lager de SAR waarde hoeminder straling u heeft. Kies een mobiel met een lage SAR waarde en u heeft veel minder straling. De straling wordt in uw lichaam opgeslagen, dit kunt u laten uittesten hoeveel scadelijke straling u in uw lichaam heeft.
Gebruik de mobiel zoveel moelijk buiten, houd gesprekken kort, draag de mobiel zoweinig mogelijk op uw lichaam en leg hem niet op uw slaapkamer gedurende de nacht.
Er zijn wel symbolen die de straling van uw mobiel kunnen verlagen, neem contact met ons op.

Draadloos internet door wifi. Heel handig. U kunt bloot staan aan 2,5 ghz tot 6ghz.
Dit is gigantisch. Vooral bij een notebook geeft dit voor uw lichaam een enorme belasting.
Tegenwoordig staat u onvrijwillig bloot aan wifi is op scholen, bibliotheken, campings, hot sports bij de V&D, Mc Donald enz. Het is belangrijk om uzelf energetisch in balans te houden en zo beschermd te zijn of te kunnen omgaan met straling.

Let erop als u de wifi van uw computer/notebook niet gebruikt, dat u de wifi optie software matig uitzet!
Internet bellen. Een goedkoper alles in een pakket; TV, bellen en intrnetten. Het modem staat de hele dag aan en hierdoor ontvangt veel meer straling. wat kunt u doen?

Elektrische apparaten. Een klein % van de bevolking is naast de straling die onze media maatschappij heeft, gevoelig voor elektrische apparaten.
Dit noemt men EHS electro high sensitive. Voor deze groep is het belangrijk alle apparatuur gedurende de nacht via een netwerkschakelaar uit te zetten en de woning te neutraliseren.
Er zijn reeds duizenden wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het effect van elektro stress op mens en dier, met steeds weer dezelfde uitkomst: electrosmog tast het (auto)immuunsysteem aan, met als gevolg diverse ziekmakende veranderingen in het lichaam. Onder het kopje symptomen gaan we verder in op deze ziekmakende veranderingen.

De onderstaande tabel geeft een kleine indicatie van de afstand van bepaalde apparaten tot het menselijk lichaam wat betreft ziekmakende straling.
  
 
2010 All rights reserved by Kunst
apparaten
afstand
apparaten
afstand
Waterbed verwarmingselement
1 meter        
koelkast
5 meter
elektrische deken
1 meter
tv
6 meter
radio
2 meter
mobiele telefoon
10 meter
wekkerradio
2 meter
GPRS
50 meter
DECT telefoon
5-25 meter
UMTS telefoon
100 meter
hifi stereo installatie
5 meter
hoogspanning        
500 meter
note: bij zeer gevoelig mensen (EHS) afstanden groter.     Aardstralen / Geopatische belastingen;
o.a. waterader, aardebreuk, benker, currynet
Milieu bleastingen             
neutraliseren woningen
Gezondheid en belastingen
Agenda  
Leer zelf  meten o.a.
straling /belasting
Biotensorcursus 2 zaterdagen
9 -en 23 juni 2018
2018-SVB: Aardstraling,  verstoringen,
2018-HA: Dr. Hamer en Allergie